General din armata ucraineană, mesaj pentru forţele ruse: „Luaţi-vă înapoi toate vehiculele şi plecaţi acasă, cât mai sunteţi încă în viaţă”

Publicat: 31 03. 2022, 19:26
Soldați ucraineni / Sursă Foto: Profimedia - Ilustrativ

Armata rusă este în proces de „regrupare a forţelor sale pentru a ataca” în estul şi în sudul Ucrainei, spune şeful Brigăzii 92-a, generalul Pavlo alias „Maestro”.

„Ei (ruşii) credeau că le va merge în Ucraina aşa ca în Crimeea. Dar nu a funcţionat, de aceea inamicul s-a retras şi se regrupează”, a afirmat generalul, potrivit AFP.

„Se regrupează pentru a ataca şi concentrează maximum de forţe în regiune şi în direcţia Slobojanşcina”, partea de nord-est a ţării, de la Harkov până la Lugansk şi Mariupol, a afirmat generalul ucrainean.

Generalul Maestro: „Moralul trupelor noastre este ridicat”

„La Harkov situaţia este stabilă” deocamdată, apreciază generalul „Maestro”. „Moralul trupelor noastre este ridicat. Suntem aici pe pământul nostru, ne protejăm familiile şi victoriile noastre ne ridică moralul”, a asigurat el.

„Mesajul meu pentru forţele ruse care ne atacă este următorul: luaţi-vă soldaţii înapoi, luaţi-vă copiii înapoi, luaţi-vă înapoi toate vehiculele şi plecaţi acasă, cât mai sunteţi încă în viaţă”, conchide generalul „Maestro”.