Geoană în turul doi e singura șansă a lui Băsescu de a mai pune mâna pe un mandat, crede Antonescu

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 22 02. 2012, 12:23
Crin Antonescu, candidatul PNL la presedinție crede că intrarea lui Mircea Geoană în turul al doilea de scrutin e singura șansă a lui Traian Băsescu de a câștiga un nou mandat, deoarece șefului statului "îi trebuie doar un capăt de ață ca să tragă până se deșiră Geoană cu susținători cu tot".

Crin Antonescu, candidatul PNL la presedinție crede că intrarealui Mircea Geoană în turul al doilea de scrutin e singura șansă alui Traian Băsescu de a câștiga un nou mandat, deoarece șefuluistatului „îi trebuie doar un capăt de ață ca să tragă până sedeșiră Geoană cu susținători cu tot”.

„Prezența lui Mircea Geoană în turul al doilea este singurașansă a lui Traian Băsescu, dacă este, de a mai câștiga un mandatla Președinția României. Din mai multe motive, cel mai importantfiind acela că domnului Băsescu îi va conveni un contracandidat cucare împreună, de braț, cu care de mână să fi făcut praf România înanul 2009. O să îi spună din nou că dacă nu îi dădea un ajutor numai era președinte la PSD, ceea ce e adevărat – că spune și Băsescudin când în când adevărul – o să spună din nou că domnul MirceaGeoană nu poate fi chiar fecioară atunci când vine vorba deneacordarea subvențiilor în agricultură având MinisterulAgriculturii de aproape un an”, a declarat, într-o conferință depresă la Târgu Mureș, Crin Antonescu.

Citiți mai multe despre declarațiile lideruluiPNL despre obținerea unui nou mandat de către TraianBăsescu pe www.mediafax.ro