Geoană nu-și lasă parlamentarii să participe la procedurile de învestire a Cabinetului Negoiță

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 26 02. 2012, 14:29
Candidatul PSD la președinție Mircea Geoană le interzice parlamentarilor social-democrați să participe la procedurile legate de învestirea Guvernului Negoiță, pentru a nu legitima, prin prezența lor, "parodia" tilcuită din nou de președintele Traian Băsescu, după cea a Cabinetului Croitoru.

Candidatul PSD la președinție Mircea Geoană leinterzice parlamentarilor social-democrați să participe laprocedurile legate de învestirea Guvernului Negoiță, pentru a nulegitima, prin prezența lor, „parodia” tilcuită din nou depreședintele Traian Băsescu, după cea a Cabinetului Croitoru.

Am decis să nu participăm la procedurile legate de oastfel de parodie politică pe care ne-o pregătește încă odată Traian Băsescu. Decizia noastră este de a nu legitima prinprezența noastră o astfel de parodie pe care Băsescu o pregăteșteîncă o dată”, a spus Geoană.

Întrebat dacă social-democrații nu vor participa în plen și lacomisii, Geoană a precizat că acest lucru va fi decis la nivelulnoii majorități parlamentare, iar pașii tactici vor fi conveniți cucelelalte formațiuni.

Citiți mai multe despreinterdicțiapusă de Geoană parlamentarilor PSD pewww.mediafax.ro