George Copos, infectat cu Covid-19, spune că se simte bine: „La Balş sunt super-doctori. Voi fi mereu sponsorul lor”

Publicat: 13 10. 2020, 19:19
Actualizat: 15 10. 2020, 21:35
Omul de afaceri George Copos, fostul patron al echipei de fotbal FC Rapid București (FOTO: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Omul de afaceri George Copos, în vârstă de 67 de ani, s-a infectat cu noul coronavirus și se află în izolare de 10 zile, dar nu înainte de a avea nevoie şi de îngrijirile medicilor de la Institutul „Matei Balş”. Aceste informații au fost relatate de către fostul patron al echipei de fotbal FC Rapid București, în exclusivitate, pentru Antena 3.

El a spus că a fost externat de curând și se simte bine acum, dar se află în continuare în izolare la domiciliu.

Omul de afaceri a fost internat la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa medicilor de acolo și chiar a afirmat că va ajuta spitalul cu bani.

„Sunt bine! La Balş, sunt super-doctori şi un super personal medical! Să-i binecuvânteze Dumnezeu! Voi fi mereu sponsorul lor!”, a declarat omul de afaceri George Copos, marţi, în exclusivitate pentru Antena 3.

George Copos a fost vicepremier al României şi chiar s-a aflat printre inculpaţii condamnaţi în Dosarul Transferurilor. Fostul patron al Rapidului a promis că nu va mai reveni în fotbalul românesc.

Bilanțul Covid-19 în România

Potrivit celui mai recent bilanţ, anunțat de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), marți, 13 octombrie, în ultimele 24 de oreau fost înregistrate 3.109 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, 68 de decese  și 651 pacienţi internați la ATI.

Până marţi, 13 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 160.461 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 5.535 de bolnavi au murit din cauza COVID-19.

Cristiano Ronaldo, depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fotbalistul portughez va rata meciul cu Suedia din Liga Națiunilor

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în urma unui test efectuat recent, în timp ce se afla în cantonament cu naționala Portugaliei pentru meciul de mâine cu Suedia din cadrul Ligii Națiunilor.

Potrivit Federației de Fotbal a Portugaliei, Ronaldo nu are simptome specifice îmbolnăvirii cu noul coronavirus.