George Copos: Vom cere continuarea procesului penal pentru că nu am săvârșit nicio faptă

Publicat: 10 02. 2014, 13:36
Actualizat: 10 02. 2014, 14:03

Fostul patron al FC Rapid George Copos a declarat, luni, la Curtea de Apel București, unde se judecă un nou termen în Dosarul Transferurilor, că apărătorii săi vor solicita instanței continuarea procesului penal, el nefiind interesat de prescripția faptelor.

„Pe mine nu mă interesează prescripția. Am stat mult de vorbă cu avocații și vom cere continuarea procesului penal pentru că știm că nu am săvârșit nicio faptă care ne privește pe noi, cei de la Rapid, legată de transferurile lui Cristian Dulca și Florin Bratu. Vom cere continuarea procesului pentru că sunt nevinovat. Am foarte mare încredere în completul de judecată și sper să terminăm odată. Dar șapte ani de zile presa a făcut o presiune fantastică și asupra noastră și asupra justiției, ceea ce nu este corect. Am probat cu documente contabile că nu avem nicio vină și că s-a făcut o omisiune la Parchet. Nu sunt supărat pentru asta, se întâmplă în viața asta, dar este neplăcut. Cei de la Înalta Curte au fost corecți”, a declarat Copos, la sosirea la Curtea de Apel.

Unele fapte din acest dosar ar putea fi prescrise, potrivit noului Cod Penal, care a intrat în vingoare la 1 februarie.

Luni, este programat un nou teremen în Dosarul Transferurilor, la Curtea de Apel, în care sunt judecați opt oameni de fotbal: Ioan și Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Nețoiu și Gheorghe Popescu.