Gest incredibil al unui elev din județul Arad, chiar de față cu colegii. „Vom vedea ce măsuri se impun”

Publicat: 20 01. 2018, 16:44
Actualizat: 20 01. 2018, 23:49

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Arad, Emilia Șorițeu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că a fost începută o anchetă de către conducerea Colegiului „Mihai Viteazul” din orașul Ineu. Asta după ce, vineri, un elev a aprins o petardă de mare putere, pe care a introdus-o în sertarul catedrei, mobilierul explodând.

„Am discutat cu doamna director de la unitatea de învățământ. Se pare că, vineri, a avut loc un mic incident. Una dintre eleve a adus o petardă la școală, cel mai probabil rămasă de la sărbători. Într-o pauză, se juca prin clasă cu petarda, iar la un moment dat, un coleg i-a luat-o și a introdus-o într-un setar de la catedră, negândindu-se că va exploda. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită”, a afirmat Emilia Șorițeu.

Portivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Arad, luni va fi convocată Comisia de Disciplină a unității de învățământ, care va stabili ce sancțiuni vor fi aplicate elevului care a aprins petarda în sala de clasă.

„Luni, la prima oră, vom avea informarea de la doamna director și vom știi măsurile care vor fi luate față de elevul vinovat”, a spus Emilia Șorițeu.