Gestul superb al unei stewardese românce a impresionat un pasager: Îngerii există, iar eu am întâlnit unul

Publicat: 20 06. 2019, 19:08

Marius Simionică a povestit pe Facebook întâmplarea emoționantă. „Pe rândul 37A stă o doamnă de vârsta a treia, care privea cum oamenii își cumpărau sandwich-uri și altele. La un moment dat se ridică, merge în spate (eu în general stau pe ultimul loc) și, timidă, întreabă cât costă un sandwich. I se răspunde că 4€ și se întoarce la locul ei și se caută prin buzunare”, a scris bărbatul.

La scurt timp după aceea, o stewardesă zâmbitoare s-a apropiat de femeia mai în vârstă și i-a oferit un sandviș. Nu era un produs din oferta companiei ci, cel mai probabil, propriul pachet al însoțitoarei de zbor, care se numește Gabriela Roșu.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU | Gabriela Roșu, însoțitoarea de zbor care a impresionat o țară întreagă cu gestul ei de omenie: Sunt fericită că am putut să ajut un om, aș face-o oricând. Să fim buni nu costă nimic

„La scurt timp, acest înger se întoarce din spate cu un sandwich (diferit de cele vândute, probabil sandwich-ul personal) și îl întinde doamnei cu un zâmbet molipsitor, iar la două minute distanță îi aduce și un pahar de apă. Am întâlnit la viața mea multe vedete (cântăreți, actori, fotbaliști), însă niciodată nu am cerut să fac poză cu vreunul. WizzAir, te iert pentru toate întârzierile!”, a mai scris Marius Simionică, care a rugat-o pe Gabriela Roșu să își facă un selfie împreună.