Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, dus de anchetatori în pădurea unde au fost găsite rămășițele umane

Publicat: 05 08. 2019, 16:55

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă este condus luni în teren, mai exact în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămășițe umane, deoarece le-a spus anchetatorilor că a abandonat lucruri acolo.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe umane despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, la fața locului, că verificările au loc în locul unde Gheorghe Dincă a condus anchetatorii.

Întrebat dacă Dincă Dincă și-a schimbat declarațiile, avocatul a răspuns: „Nu, le-a precizat. Credeți-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar și minte foarte mult, că este învățat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu știm cine este victima, dar există date că există o victimă”.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.