Gheorghe Flutur: „PSD nu este în stare să depună o moțiune de cenzură”

Publicat: 15 02. 2012, 10:24
Actualizat: 17 05. 2012, 03:24
Președintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat, în cursul zilei de astăzi, la Buzău, că PSD nu mai este în stare să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu.

Președintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat, în cursul zilei de astăzi, la Buzău, că PSD nu mai este în stare să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu. Flutur a apreciat că moțiunea anunțată de social-democrați este "cea mai mare cacealma de toamnă, o fata morgana pentru care nu există susținere în PSD". El a mai spus că Partidul Social Democrat nu este condus de Mircea Geoană, ci de Ion Iliescu și Viorel Hrebenciuc.

Liderul liberal-democrat a încheiat prin a-l numi pe Geoană "un Pinocchio al politicii românești". "Dacă Geoană mai vorbește de moțiune, cred că-i va crește nasul. Va fi un Pinocchio al politicii. Nu-l mai crede nimeni", a încheiat Gheorghe Flutur. Biroul Permanent Național al PSD a reconfirmat, marți, decizia anterioară a conducerii partidului de a iniția o moțiune de cenzură, a anunțat, la finalul ședinței, președintele formațiunii, Mircea Geoană.