Gică Popescu a rămas pieton

Publicat: 15 02. 2012, 10:31
Actualizat: 16 02. 2012, 09:23
Fostul internațional Gheorghe Popescu a rămas fără carnet de conducere pentru 30 de zile, după ce a fost oprit, joi seară, de o patrulă de poliție, deoarece circula pe contrasens, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan.

 

Fostul internațional Gheorghe Popescu a rămas fără carnet de conducere pentru 30 de zile, după ce a fost oprit, joi seară, de o patrulă de poliție, deoarece circula pe contrasens, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan.

Ghoerghe Popescu se îndrepta cu mașina sa Range Rover spre București, joi, în jurul orei 19.45, când pe aleea din dreptul hypermarket-ului Selgros Băneasa a trecut pe contrasens.

Acesta a fost oprit de un echipaj de poliție, care l-a sancționat cu 12 puncte de amendă și i-a reținut permisul pentru o perioadă de 30 de zile. Popescu nu avea carnetul de conducere la el, iar polițiștii au menționat acest lucru în procesul verbal.

De asemenea, Popescu a primit și o amendă de 936 de lei, iar în cazul în care o va achita în termen de 48 de ore, va plăti jumătate din această sumă.