Gigi Becali a decis. Se retrage definitiv! “Aceasta este calea pe care a ales-o și nu va renunța la ea!”

Publicat: 29 09. 2020, 12:36
Finanțatorul FCSB, Gigi Becali / FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto

Gigi Becali a decis să se retragă definitiv din spațiul public. Mihai Stoica a anunțat că patronul FCSB-ului nu va mai oferi nicio declarație presei și că pe viitor se va concentra doar pe familie și propriile afaceri.

Dacă nu vorbesc, fac cancer la limbă”, mărturisea Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani. Pandemia de coronavirus pare să-l fi determinat pe milionar să-și schimbe stilul de viață. Recent, a ales să devină istorie pentru spațiul public și să devină o persoană discrete, care să nu mai apară pe micul ecran.

Aceasta este calea pe care a ales-o Gigi Becali și nu va renunța la ea”, a spus Mihai Stoica, omul de încredere al lui Gigi Becali.

Gigi Becali: “Vă rog din suflet să mă lăsați, vreau să-mi trăiesc viața în liniște!”

Astfel, informația publicată de CANCAN.RO, pe 11 septembrie, potrivit căreia Gigi Becali ar urma să dispară definitiv din lumina reflectoarelor este confirmată.

Tată, vă rog din suflet să mă lăsați. Presa a ajuns rău de tot și eu prefer să stau deoparte. Am renunțat până și la televizor, nu mai am. Pentru că sunt scârbit de tot. Cine sunt eu, să salvez lumea? Pe mine mă știu 22 milioane de români. Nu le pot rezolva problemele tuturor. Am dat «block» tuturor ziariștilor. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște. Voi sunteți ultimii cu care mai vorbesc. Vă rog să uitați de mine. Gigi Becali nu mai vă face vouă subiecte. Regret că ajung să anunț prin telefon. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Am renunțat la televizor, habar nu am ce se mai petrece”, declara Gigi Becali pentru CANCAN.RO.