Gigi Becali: Donald Trump vrea să investească 2 miliarde dolari în clădiri de birouri în București

Publicat: 15 02. 2012, 10:26
Actualizat: 23 05. 2012, 09:57
Reprezentanții omului de afaceri american Donald Trump au venit în România și i-au propus lui Gigi Becali să se asocieze cu ei pentru a construi în București două turnuri de birouri cu câte 40 - 50 de etaje, investiție de 2 miliarde dolari, potrivit declarațiilor lui Becali.

Reprezentanții omului de afaceri american Donald Trump au venit în România și i-au propus lui Gigi Becali să se asocieze cu ei pentru a construi în București două turnuri de birouri cu câte 40 – 50 de etaje, investiție de 2 miliarde dolari, potrivit declarațiilor lui Becali.

"Au venit la mine oamenii lui Donald Trump și mi-au zis că vor să investească în piața imobiliară din București, și că vor să se asocieze cu mine. Ei vin cu banii, iar eu cu terenurile", a declarat agenției MEDIAFAX Gigi Becali. Potrivit acestuia, reprezentanții lui Trump au propus construirea a două turnuri de birouri înalte de 40 – 50 de etaje.

"Am zis că vreau să văd dacă ne dau voie să le facem atât de înalte. Ei vor ca cele două turnuri să se numească Becali-Trump. A rămas că ținem legătura", spune Becali. El a precizat că Trump vrea să investească în acest proiect circa două miliarde de dolari.

"Am un teren de șase hectare în sectorul 2, aproape de parcul Herăstrău. Aici am putea să construim cele două turnuri", a adăugat Gigi Becali.