Gigi Becali: „Îl fac CARNE DE MICI pe Dan Diaconescu, că el e mic”

Publicat: 15 10. 2012, 14:24
Actualizat: 04 08. 2014, 17:56

Gigi Becali a comentat alianța sa cu liberalii, el urmând să candideze la parlamentare pe listele PNL, în sectorul 6. „Totul e stabilit, acum mai trebuie doar o derogare ca să pot candidat deși nu am vechime de doi ani în PNL. Dar asta nu se face doar pentru mine, ci și pentru Sorin Roșca-Stănescu și alții. Totul e simplu de acum”, a spus Becali.

Referitor la candidatura sa în același colegiu cu Dan Diaconescu, Becali a răspuns în stilul caracteristic: „Fac carne de mici din Dan Diaconescu, că el e mic”. Totuși, Becali a recunoscut că trebuie să-și adapteze mesajul: „De acum, trebuie să vorbesc mai rar și să fiu mai explicit, că sunt membru liberal”.

Întrebat dacă va susține cu bani și alți membri USL, Becali a răspuns: „Vom vedea cu ce voi participa la campanie, nu trebuie să săriți să spuneți că vin cu bani”.

Președintele PNG s-a declarat onorat de faptul că Mircea Ionescu-Quintus, fost președinte PNL, este de acord cu candidatura sa pe listele PNL. „Dacă domnul Quintus a pledat vehement pentru mine, sunt onorat”, a spus Becali.

La final, Gigi Becali a spus că „ziua liberală” s-a încheiat, în sensul că nu va mai face astăzi declarații despre acest subiect. El a precizat că va fi vizitat de finul său, Crist Borcea, care vrea să-l felicite, însă nu în prezența jurnaliștilor.