Gigi Becali va putea merge la muncă. Judecătorii i-au schimbat regimul de detenție într-unul deschis

Publicat: 06 12. 2013, 19:10
Actualizat: 29 07. 2014, 17:44

Judecătorii au decis schimbarea regimului de detenție a lui Gigi Becali într-unul deschis, astfel că patronul Stelei va putea să meargă la muncă. El va putea munci în județul Constanța, unde se află încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, loc în care ispășește o pedeapsă de 3 ani și jumătate.

Potrivit televiziunilor de știri, Gigi Becali va putea munci într-unul dintre următoarele domenii: agricultură, amenajări stradale, construcții sau sortare de deșeuri. Televiziunile de știri spun că Becali nu va putea alege nici un fel de muncă de birou, cât timp este încarcerat la Poarta Albă.

Valeriu Argăseală, presedintele CA al FC Steaua, a declarat că Gigi Becali l-a informat telefonic că va putea lucra la orice instituție care va întocmi un contract cu Penitenciarul și va avea liber și la telefon.

„Gigi Becali m-a rugat să vă transmit că poate ieși dimineața din închisoare, poate să vorbească la telefon, să meargă la locul de muncă în care este angajat. Se poate angaja și la un club de fotbal, dar nu doar la Steaua, ci și la Farul Constanța sau alte cluburi. Depinde la ce penitenciar va fi mutat”, a declarat Argăseala la Sport.ro.

„Regimul ăsta deschis presupune plecarea dimineața din penitenciar și intoarcerea seara, fără a fi urmarit. Are libertatea de a merge la locul de muncă, își desfașoară activitatea și se întoarce seara in penitenciar”, a adaugat Argăseală.