Godină, după votul pentru Oprea: ”Îmi pare rău că sunt polițist. Mi-e silă!”

Publicat: 20 09. 2016, 07:12

„Îmi iubesc meseria de polițist și îmi place mult ceea ce fac, pentru că ăsta a fost visul meu pe care mi l-am îndeplinit destul de greu, prin muncă și fără niciun >. Dacă m-ar interesa un salariu mai mare, aș putea pleca oricând din Poliție, dar asta ar însemna să renunț la un vis și să le fac unora pe plac. Sunt momente, totuși, când îmi pare rău că sunt polițist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Îmi pare rău, pentru că statutul îmi interzice să îmi exprim public opinii politice, pentru că tare mă mănâncă să scriu niște cuvinte după ce s-a petrecut azi. Nu am să o fac pentru că nu vreau să încalc vreun regulament, mai ales că sunt oameni care abia așteaptă să greșesc cu ceva”, a scris Marian Godină.

El continuă, afirmând că e lesne de înțeles ceea ce simte.

„Am voie să spun ce simt? Îmi e silă! În rest…ucidere din culpă, abuz în serviciu sau altă infracțiune? Habar nu am și nici nu e treaba mea să deslușesc asta, e treaba altora, a unora care, din păcate, nu au fost lăsați să o facă”, conchide polițistul din Brașov.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu poate fi urmărit penal pentru ucidere din culpă în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, a decis luni plenul Senatului. Decizia a fost luată de Senat cu 73 de voturi „împotriva” solicitării DNA și doar 45 voturi „pentru”, 6 voturi anulate. Votul a fost secret cu bile, potrivit regulamentului.