Gorghiu cere demisia lui Dăncilă: Ai votat abrogarea neglijenței în serviciu. Scrie demisia repejor!

Publicat: 29 07. 2019, 08:38

„Doamna Dăncilă, nu vrei tu să te duci în peșteră puțin și acolo să te lămurești, cu liniștea din jur, că multe belele din țara asta se întâmplă pentru că tu, de mână cu Dragnea și toți incompentenții din PSD-ALDE, ați modificat cu nesimțire legile penale, codurile penale!!! Ai votat abrogarea neglijenței în serviciu, de nu mai ai cum să sancționezi tovarășii legii, ai votat reducerea termenelor de prescripție, iar acum dai ordine Președintelui României, singurul care a reușit sa-ți blocheze, împreuna cu PNL, multe din aberații! Lasă referendumul, scrie demisia repejor!!!”, a scris, pe Facebook, senatoarea PNL Alina Gorghiu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat sâmbătă că ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor în vederea înăspririi drastice a pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie, în contextul crimei de la Caracal.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, după anunțul făcut de premierul Viorica Dăncilă, că nu este credibilitate în acest demers și „să uite de referendumuri absurde”.