Groapa de gunoi a municipiului Sighișoara a luat foc. Zona, aproape de un dezastru ecologic

Publicat: 28 06. 2021, 19:58

This browser does not support the video element.

Groapa de gunoi a municipiului Sighișoara a luat foc, incendiul manifestându-se cu flacără deschisă pe o suprafață de 400 de metri pătrați, transmit autoritățile.

În aceest moment, pentru stingerea incendiului intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă pe o suprafață de aproximativ 400 mp fără degajări mari de fum. Se deplasează în sprijin și o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș. A fost anunțată și Garda de Mediu despre existența incendiului.

Mesaj RO-ALERT

În aceste clipe sunt degajări mari de fum din cauza incendiului, în acest sens a fost transmis un mesaj pentru avertizarea populației prin intermediul aplicației RO-ALERT.

„A fost anunţată şi Garda de Mediu despre existenţa incendiului (…) În momentul de faţă sunt degajări mari de fum la incendiu, în acest sens a fost transmis un mesaj pentru avertizarea populaţiei prin intermediul aplicaţiei RO-ALERT”, a informat ISU Mureş.

În ajutorul pompierilor din Sighişoara se deplasează şi o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Mureş.