Gwyneth Paltrow, jefuită

Publicat: 08 12. 2015, 14:57

Magazinul vedetei americane, denumit Goop Mrkt, ce face parte din brandul de lifestyle Goop lansat de vedeta hollywoodiană, a fost jefuit în cursul zilei de sâmbătă, a precizat Poliția din New York pentru Entertainment Tonight.

Poliția spune că incidentul reprezintă „mai mult un furt decât un jaf” și a precizat că furtul a fost comis de trei bărbați. Aceștia au pătruns prin efracție în magazin, au furat bijuterii și alte obiecte și au reușit să fugă din magazin fără să fie prinși.

Furtul a fost confirmat și de un purtător de cuvânt al brandului Goop.

Gwyneth Paltrow a utilizat brandul Goop pentru a promova o serie de produse, stiluri de viață și chiar pentru a-și anunța despărțirea de soțul ei, rockerul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2014. În acel anunț, actrița americană a utilizat o expresie originală – „conscious uncoupling” („decuplare conștientă”) -, folosită adeseori și în multe articole ironice la adresa vedetei, apărute în presa internațională.

Gwyneth Paltrow, care a deschis astfel de magazine temporare în Los Angelles, Dallas și Chicago, nu a făcut deocamdată niciun comentariu despre jaful din New York.

Magazinul Goop mrkt din New York va rămâne deschis până pe 24 decembrie.

În urmă cu o lună, Gwyneth Paltrow a dezvăluit faptul că își va extinde brandul de lifestyle Goop, pe care l-a lansat în 2008, cu o editură, pe care o va coordona în colaborare cu managerii de la Grand Central Life & Style.

În virtutea acestui contract, actrița americană și echipa ei de lifestyle vor lansa patru cărți pe an. Prima dintre ele va fi o carte de bucate cu rețete sănătoase, intitulată „It’s All Easy: Healthy, Delicious Weeknight Meals in Under 30 Minutes”, ce va fi lansată în aprilie. Vedeta americană, în vârstă de 43 de ani, va lansa și o carte cu sfaturi de înfrumusețare, în toamna anului 2016.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt – care i-a devenit apoi partener de viață. În 1997, a început o relație cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit”, 1999) și căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărți, rețete gastronomice și pe apariții în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Rolul Pepper Potts din franciza „Iron Man”, începută în 2008, a readus-o pe actriță în prim-planul cinematografiei mondiale.