HALEP a ajuns în semifinale la Miami, după un meci DUR cu chinezoaica Wang. MESAJUL Simonei după victorie

Publicat: 28 03. 2019, 09:34

Simona Halep a câștigat primul set cu 6-4, după 46 de minute. În setul al doilea, jucătoarea din România a reușit o revenire spectaculoasă. De la 1-5, Halep a câștigat cu 7-5 și a câștigat biletul pentru semifinalele turneului.

Simona a inceput foarte bine partida, cu un break, însă și-a pierdut serviciul imediat. A urmat un nou break al Simonei, iar diferența a fost păstrată până la finalul primului set, chiar dacă la un moment dat chinezoaica părea că poate reveni.

Setul secund a fost unul nebun și plin de răsturnări de situație. Halep a început cu break, însa apoi a pierdut cinci game-uri la rând și părea că este gata să renunțe la set.

A urmat însă o revenire de zile, Halep reușind să se impună în șase game-uri consecutive, câștigându-și astfel biletul pentru semifinale.

Halep: Este o onoare mare pentru mine să fiu din nou în semifinale

„Este o onoare mare pentru mine să fiu din nou în semifinale, va fi cel mai bun rezultat al meu ca sa joc finala. Voi încerca să joc finala, întotdeauna e o plăcere să vin aici. Trebuie să câștig acest turneu, e o șansă bună să devin din nou numărul unu mondial. Vreau să joc cât pot de bine”, a pus Simona Halep la flash-interviul de după meci, la DigiSport.

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami.

Halep va juca în semifinale contra câștigătoare meciului Karolina Pliskova – Marketa Vondrousova.

Foto: Hepta