Horia Moculescu, replici dure la adresa ținutei purtate la EUROVISION de Theodor Andrei: „Nu pot să comentez, îmi e jenă..”

Publicat: 10 05. 2023, 10:14
Actualizat: 10 05. 2023, 16:00
Sursă Foto - Facebook

Horia Moculescu a criticat ținuta lui Theodor Andrei la Eurovision 2023, acolo unde tânărul a ales să iasă în evidență cu roz sau cu imprimeu „animal print”.

La 86 de ani, renumitul compozitor a fost extrem de critic la adresa show-ului pe care România l-a pregătit pentru concursul Eurovision.

Horia Moculescu a criticat ținuta lui Theodor Andrei la Eurovision.

Sursă Foto – Instagram

„Nu pot să comentez, îmi e jenă, i-am văzut aparițiile, l-am văzut îmbrăcat așa. Vocea e bună, eu l-am premiat la vreo patru concursuri, la festivaluri diferite. Dar, pentru acest eveniment important, nu știu cum va fi, cum se va prezenta.

Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis. Legat de show-ul cu care se prezintă în festival, problema este ce are de spus Televiziunea Română”, a spus Horia Moculescu.

Sursă Foto – Instagram

„Trebuie să limiteze, să normalizeze”

„Ei trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Poate că vrea să reprezinte LGBTQ, poate că așa vrea să adune voturi, din zona aceea.

O să mă uit la Eurovision, în cea de-a doua semifinală, de joi, sigur mă uit, să vedem cum va fi solistul nostru pe scenă”, a declarat Horia Moculescu pentru impact.ro.

Sursă Foto – Instagram

Horia Moculescu este un pianist, interpret vocal, compozitor, mediator și creator de programe TV din România.

A compus muzică pentru filme, teatru, televiziune și emisiuni de divertisment, fiind considerat unul dintre cei mai importanți compozitori români ai secolului XX.

Horia Moculescu a debutat cu piesa „De-ai fi tu salcie la mal”, devenită un hit autentic. Compozitorul a fost căsătorit de patru ori și a avut doi copii.

Acesta a compus 500 de melodii și a luat peste 200 premii. A fost, între altele, realizatorul emisiunii de televiziune „Atenție, se cântă!” și a publicat cartea „Doar atât mi-am amintit”, în 2011.

Discografie

Ca solist vocal și compozitor, a înregistrat doar două discuri vinil 7 și un singur LP :

1962 – ● Norma Mia ● Cosi Pallida ● Madame ● Ciao, EDC 541, Vinil, Electrecord
1965 – Al III-lea Festival De Muzică Ușoară Romanească Mamaia – August 1965, EDC 613, Vinil, Electrecord (Fața A Horia Moculescu – Sînt Tînăr, Vara La Mamaia, Iarna La Sinaia / Fața B Constantin Drăghici – Dorule, Să Cîntăm)
1976 – Salcia – Melodii De Horia Moculescu, STM-EDE 01227, Vinil, Electrecord