HOROSCOP 22 noiembrie 2019. Zodiile care au parte astăzi de oportunități de nerefuzat în plan profesional

HOROSCOP 22 noiembrie 2019. Zodiile care au parte astăzi de oportunități de nerefuzat în plan profesional
Publicat: 22/11/2019, 08:33

Berbec

Soarele intră astăzi în casa călătoriilor, a studiilor și a filozofiei tale de viață, ceea ce înseamnă că te așteaptă o perioadă în care poți crește mult în plan personal. Toate aceste experiențe, fie că presupun plecări în străinătate, înscrierea la cursuri sau renunțarea voluntară la unele prejudecăți, te ajută să te cunoști mai bine, să vezi care îți sunt punctele slabe și unde ar mai fi nevoie să lucrezi pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Acest astru îți luminează calea și te conduce în direcția unor oportunități de dezvoltare personală cu care nu credeai că te vei întâlni.

Taur

Ingresul Soarelui în casa banilor și a bunurilor dobândite și/ sau deținute în asociere cu partenerul de viață și/ sau de afaceri aduce la lumină oportunități de a vă multiplica resursele comune și de a investi măcar o parte din economiile pe care le-ați realizat împreună. Ține însă cont de faptul că ați putea avea tendința de a vă încuraja unul pe celălalt să vă asumați riscuri de care momentan ar fi mai bine să stați departe. Poți să uzezi în siguranță de tot avântul de care dai dovadă în această perioadă pentru a-i încuraja și pe ceilalți la treabă.

Gemeni

Cu Soarele în cea mai importantă casă relațională din horoscopul tău general, este de așteptat ca următoarea perioadă să fie una în care se pune accentul pe cultivarea de legături profesionale și a unei relații cu partenerul de viață care sunt, întâi de toate, propice evoluției celor implicați(te) în ele. Mai exact, este important să le oferi celorlalți spațiu să se dezvolte și să le insufli încrederea că poți face același lucru într-un mod care nu te deturnează de la planurile comune. Experiența de viață pe care o dobândiți pe alte planuri vă permite să creșteți împreună în mod armonios.

Rac

Prezența Soarelui în casa muncii te ajută să strălucești în plan profesional. Dispui de toate atuu-urile pentru a te face remarcat(ă) la locul de muncă, iar intrarea acestui astru în acest sector îți pune în evidență experiența de lucru și realizările. Dată fiind energia cu care vine la pachet Soarele, ar fi păcat ca, pe parcursul tranzitului său, să nu încerci metode de lucru noi, mai ales în cazul acelor activități profesionale pe care le găsești repetitive. S-ar putea să te alegi cu tehnici care îți simplifică munca și te lasă cu mai mult timp pentru etapele ceva mai complicate.

Leu

Venirea Soarelui în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general este un eveniment binevenit atât pentru nativii(ele) aflați(te) într-o relație la început de drum, care și-au mărit familia sau care își caută încă pe acel cineva special. Indiferent de situația în care te găsești cert este că nu îți lipsește armonia în raport cu cei dragi și atenția din partea admiratorilor(oarelor). Burlacii(ăcițele) sunt încurajați(te) să experimenteze, iar cei implicați(te) în relații consacrate ar putea încerca lucruri noi alături de partener. În felul acesta, fac din nou loc spontaneității în viețile lor, lucru binevenit și în raport cu copiii.

Fecioară

Poposește astăzi Soarele în casa familiei din horoscopul tău general, iar grație acestui ingres, îți dai seama mai bine de aspectele la care mai trebuie să lucrezi în raport cu familia. Cu siguranță există principii și valori care nu coincid și pe care le-ați putea dezbate într-un cadru neconflictual, menit mai degrabă să vă ajute să vă înțelegeți unul pe celălalt decât să sublinieze nepotrivirile voastre de caracter. Cere să ți se explice anumite puncte de vedere pe care nu le înțelegi și încurajează să se procedeze la fel în raport cu tine. Doar în felul acesta soluționați aceste neconcordanțe.

Balanță

Soarele ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, potenându-ți abilitățile de exprimare și de a socializa. Mai exact, îți oferă ocaziile necesare pentru a-ți face ideile cunoscute într-o manieră în care îți pune în evidență tactul și diplomația. Ai un fel efervescent de a vorbi și reușești să te faci plăcută indiferent de contextul social în care te găsești. Iar în cadrul negocierilor și al întrevederilor de afaceri, reușești să descoperi maniera cea mai potrivită prin care îi poți convinge pe ceilalți că ai dreptate, într-un mod care nu îți creează antipatii sau te privează de oportunități valoroase.

Scorpion

Cu Soarele de azi încolo în casa banilor și a bunurilor, nu vei duce lipsă de oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. Ele s-ar putea să apară de unde chiar nu te-ai fi așteptat deci caută să te asiguri că ești cu ochii-n patru. Trebuie să ții cont însă și de faptul că ești mai predispus(ă) decât de obicei să îți asumi riscuri pe care nu le poți duce în această perioadă. Este indicat să te axezi doar pe acele șanse de câștig care nu te amenință cu pagube.

Săgetător

Soarele poposește astăzi în zodia nașterii tale, marcând debutul unei perioade în care nu numai că îți sărbătorești ziua de naștere, ci și începutul unui ciclu de înnoire. Mai exact, ar fi indicat ca, de azi începând, să te gândești la ceea ce ai vrea să schimbi la tine pentru a te poziționa mai aproape de adevăratul tău potențial; în cazul unora poate fi vorba de o ajustare de imagine care le-ar oferi mai multă încredere în propria persoană, iar alții(tele) ar putea opta pentru reevaluarea modului în care se raportează la ceilalți. În orice caz, îți prinde bine noutatea.

Capricorn

Cu Soarele în casa subconștientului din horoscopul tău general, reușești să întrezărești cauza unor prejudecăți și preconcepții cu care te lupți de ceva vreme încoace. Așadar, dacă ai avut probleme în a vedea de unde te-ai ales cu temeri și angoase, s-ar putea să îți dai seama zilele acestea că este vorba despre unele experiențe mai puțin plăcute pe care nu ai avut timp sau nu ai încercat să le procesezi. În felul acesta, dedicându-le timp, vei reuși să te deprinzi de ele. Nu îți va fi ușor la început, dar vor merita cu prisosință eforturile investite în această direcție.

Vărsător

Intrarea Soarelui în casa proiectelor și a vieții sociale vorbește despre debutul unei perioade în care te preocupă viitorul. În următoarele săptămâni, s-ar putea să fii mai preocupat(ă) decât de obicei să îți mărești cercul de cunoștințe și să legi relații cu mai multe persoane care au preocupări și idealuri similare alor tale. Este evident că încerci să te înconjori de persoane care te-ar putea ajuta să îți transformi visurile în realitate, fie cu un sfat sau chiar prin intermediul unui împrumut. Încetul cu încetul, îți vei construi acel grup de sprijin de care ai nevoie pentru planurile tale mărețe.

Pești

Venirea Soarelui în casa carierei concide cu începutul unei perioade în care cauți să evoluezi în mod vizibil pe plan profesional. Nu este de mirare așadar dacă încerci să atragi atenția asupra ta sau să faci ca realizările tale să se distingă de ale celorlalți prin tușa personală sau inventivitatea strategiilor utilizate. S-ar putea ca, în cele mai multe cazuri, această strategie să și obțină rezultatele pe care le-ai așteptat, dar poate că superiorii se așteaptă la ceva mai multă seriozitate din partea ta. Le dai probabil impresia că îți asumi riscuri inutile. N-ar strica să fii ceva mai precaut(ă).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”