HOROSCOP 26 noiembrie 2019. Zodiile care astăzi se vor bucura de mult succes și armonie în tot ce întreprind

HOROSCOP 26 noiembrie 2019. Zodiile care astăzi se vor bucura de mult succes și armonie în tot ce întreprind
Publicat: 26/11/2019, 07:50

Berbec

Luna Nouă de astăzi marchează debutul unei perioade în care ar trebui să te preocupe mai mult dezvoltarea personală și profesională. Ar putea apărea așadar oferte de cursuri, seminare sau deplasări în străinătate sau la mare distanță de casă care te pot ajuta să cunoști persoane de la care ai multe de învățat sau să accesezi informații de pe urma cărora vei avea mult de câștigat. Tot astăzi, Venus intră în casa carierei, ceea ce înseamnă că se formează climatul astral potrivit pentru a te apropia mai mult de superiori sau pentru a remedia situații care produceau tensiune între voi.

Taur

Luna Nouă care se perfectează azi îți indică faptul că se anunță o perioadă de câteva zile în care se înmulțesc oportunitățile de suplimentare a resurselor pe care le deții și/ sau le-ai câștigat în asociere cu partenerul de viață ori afaceri. Poate fi vorba de șanse de câștig mai mare în raport cu ei ori reușiți să investiți o parte din economiile pe care le-ați realizat împreună. Tot pe parcursul zilei de azi, Venus ajunge în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că evenimentele din următoarea perioadă îți vor oferi lecții de viață importante.

Gemeni

Luna Nouă se desăvârșește astăzi în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că perioada imediat următoare este una în care relațiile importante pentru tine – cea cu persoana iubită, respectiv cu asociatul(a) – trec printr-un proces de înnoire și de maturizare. Tot astăzi, Venus își schimbă semnul, ajungând în zodia asociată banilor și bunurilor pe care le împarți cu partenerul de viață și/ sau de afaceri. Acest ingres face referire la faptul că apar mai multe oportunități de rotunjire a resurselor deținute împreună sau de a valorifica prin investiții o serie de economii la care ați pus cu toții umărul în ultima perioadă.

Rac

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa muncii din horoscopul tău general, semn că debutează o perioadă în care dai dovadă de mai multă productivitate în plan profesional. În felul acesta, realizările tale notabile pe acest plan se înmulțesc vizibil și te apropii cu pași repezi de obiectivele pe care ți le-ai propus să le atingi pe acest plan. De azi începând, și Venus se mișcă printr-un alt semn, mai exact cel asociat relațiilor în horoscopul tău general. Pe parcursul tranzitului său, se reglează aspecte de cuplu sau care țin de parteneriatul profesional ce nu mergeau atât de bine.

Leu

Luna Nouă de azi se formează în casa iubirii și a copiilor, ceea ce semnalează o perioadă în care ar trebui să te concentrezi mai mult pe relația cu persoana iubită și cei mici. Cuplurile care încearcă de ceva vreme să își întemeieze o familie ar putea primi astăzi o veste bună, iar ei(le) aflați(te) în căutarea unui partener potrivit cunosc pe cineva cu adevărat special. Dacă juniorii nu au dat dovadă de un comportament potrivit în ultima perioadă, s-ar putea să constați că lucrurile au început să se schimbe. Intrarea lui Venus în casa muncii anunță productivitate la serviciu.

Fecioară

Luna Nouă de azi se desăvârșește tocmai în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum acest sector de viață se dinamizează și ți se oferă prilejul să faci unele schimbări de abordare în raport cu cei dragi, menite să ducă la unele transformări care vizează îmbunătățirea anumitor aspecte care produceau tensiune între voi. Tot astăzi, Venus intră în casa iubirii, semn că trebuie să dai dovadă de mai multă implicare și în relația cu persoana iubită. Așadar, dacă simți că s-a așternut monotonia, gândește-te la metode prin care poți readuce spontaneitatea în cuplu. Aveți nevoie de noutate în intimitate.

Balanță

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele zile, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt mult potențate. Grație acestei lunații, se preconizează mult succes în cadrul interviurilor de angajare, ședințelor și întâlnirilor de afaceri. Tot în cursul zilei de astăzi, intră Venus în casa familiei, aducând cu sine armonie în raport cu cei dragi, dar mai ales cu membrii familiei care sunt mai în etate decât tine. Iată un prilej bun să îi vizitezi mai mult în următoarea perioadă și să te asiguri că nu dai curs tensiunilor.

Scorpion

Luna Nouă de azi se formează în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu cum că de astăzi încolo, urmează câteva zile în care nu îți lipsesc oportunitățile de suplimentare a veniturilor și/ sau valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii cu ochii în patru și să îți dai seama care merită într-adevăr timpul și efortul pe care poți să le investești. Tot azi, Venus intră în casa comunicării, semn că ai și flerul de a vorbi cu cei care te pot ajuta în acest sens.

Săgetător

Luna Nouă se manifestă plenar tocmai în semnul nașterii tale, ceea ce indică un prilej bun pentru noi începuturi. Schimbările ar putea viza, de exemplu, felul în care te raportezi la cei din jur sau chiar la propria persoană. Acesta este un moment propice să aduci câteva ajustări garderobei personale sau imaginii tale, deci nu te da în lături să faci un drum pe la magazinele preferate sau la salonul de înfrumusețare cândva în zilele care urmează. Astfel de schimbări pot face minuni în privința încrederii de sine. Tot azi, Venus intră în casa banilor, crescând vizibil șansele de câștig.

Capricorn

Luna Nouă de azi se desăvârșește în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care trebuie să te gândești la modalități prin care ai putea să scapi în următoarea perioadă de unele prejudecăți. Ai avut destul de mult de pierdut de pe urma lor în trecut și ar fi păcat să nu lucrezi la acest aspect. Folosește-te de acest prilej pentru a lucra la acest aspect; deschide-te experiențelor noi, raportează-te mai puțin la ce a fost și lasă-te surprins(ă). Intrarea lui Venus în semnul nașterii tale îți susține acest plan și te aduce în contact cu unele situații revelatoare.

Vărsător

Luna Nouă de astăzi se formează în casa planurilor de viitor și a vieții sociale, semn că privești cu multă speranță la ziua de mâine. Această mentalitate pozitivă atrage oameni și oportunități pe măsură în zilele imediat următoare, deci așteaptă-te să apară conjuncturi și persoane prin care faci progrese vizibile în direcția obiectivelor tale. Pe de altă parte, Venus intră în casa subconștientului, semn că mai sunt chestiuni personale la care trebuie să lucrezi pentru a te desprinde de trecut. Unele atitudini te limitează în anumite circumstanțe și trebuie să faci ceva în privința lor pe parcursul tranzitului acestei planete.

Pești

Luna Nouă se perfectează azi în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că poți evolua substanțial pe acest plan în perioada care urmează. Ți se vor oferi în acest zile multe oportunități să îți faci cunoscute abilitățile și realizările profesionale. Dat fiind că implică să te expui și să ieși la rampă, ai putea fi tentat(ă) să nu profiți de ele, dar meriți cu prisosință atenția pe care o primești de pe urma lor. Venus vine să te susțină în aceste demers, creionând o evoluție pe termen lung care te va duce exact acolo unde meriți să ajungi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?