HOROSCOP DE WEEKEND, 14-15 martie 2020. Berbecii sunt caracterizați de romantism

Publicat: 14 03. 2020, 10:33
Actualizat: 14 03. 2020, 10:37
Nu rata horoscopul zilei, realizat de Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro (FOTO: Pixabay)

Horoscop de weekend, 14-15 martie 2020. Leii au parte de un weekend productiv, care le încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

Berbec

Romantismul te caracterizează în acest weekend. Astfel, petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de intimitate. În plus, reușești să te ocupi și de hobby-urile pe care le ai.

Taur

Este posibil să aveți o idee de afaceri. Asta, în combinație cu determinarea de care dai dovată, te poate ajuta să îți schimbi perspectivele pe care le ai în ceea ce privește viitorul.

Gemeni

Muncești mult în acest weekend, pentru că îți dorești să îți atingi obiectivele pe plan profesional. Pe de altă parte, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să ai timp și pentru tine.

Rac

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și de aceea este posibil să reacționezi impulsiv în relație cu cei din jur. Încearcă să discuți cu cineva în care ai multă încredere.

Leu

Petreci timp alături de familie și reușești să te ocupi și de unele treburi casnice pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme. Ai parte de un weekend plăcut, care îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

Fecioară

Te concentrezi pe studiu, pentru că vrei să înveți o mulțime de lucruri despre un domeniu care te interesează, iar acum găsești determinarea necesară pentru a face asta.

Citește horoscopul de weekend integral pe jurnalul.ro.