HOROSCOP de weekend, 23 – 24 noiembrie 2019: Zodiile care sunt norocoase în acest sfârșit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 23 - 24 noiembrie 2019: Zodiile care sunt norocoase în acest sfârșit de săptămână
Publicat: 23/11/2019, 08:24

Berbec

Tonus fizic și stare emoțională

Starea ta de spirit ar putea să fluctueze destul de mult în acest sfârșit de săptămână. Cele mai mari oscilații ar putea apărea duminică, deci caută să îți reglezi starea de spirit până atunci. În caz contrar, s-ar putea să te derutezi pe tine, dar și pe cei din jur.

Bani și carieră

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat de afaceri, s-ar putea ca sâmbăta aceasta să se ducă aprice lupte pentru putere între voi. Asigură-te că nu durează mult până o dați la pace. Duminică, ar fi cazul să fii mai atent(ă) cu cheltuielile. S-ar putea să sari calul.

Familie, prieteni și cuplu

Starea de tensiune de sâmbătă s-ar putea face simțită și în cuplu sâmbăta aceasta. Poate au rămas unele chestiuni nediscutate între tine și persoana iubită și ar fi cazul să vă găsiți timp pentru ele. Altfel, se poate ajunge la conflicte destul de aprinse care riscă să vă strice weekend-ul.

Taur

Tonus fizic și stare emoțională

Sâmbăta aceasta pare că te resimți destul de puternic după eforturile pe care le-ai depus în zilele trecute la serviciu. Nu ar trebui să te mire așadar dacă duminică ești cu capsa pusă și destul de reactiv(ă) la lucruri care nu-ți convin. Încearcă totuși să nu torni gaz pe foc.

Bani și carieră

Nici pe tine nu te ocolește potențialul ridicat de tensiuni în raport cu partenerii de afaceri, clienții și/ sau colaboratorii, duminică mai ales. Sâmbătă, nu îți propune să duci la bun sfârșit sarcini de lucru prea complexe. Randamentul tău s-ar putea să nu se ridice la un nivel prea ridicat.

Familie, prieteni și cuplu

În aceeași măsură, se poate contura un climat încărcat și acasă, între tine și partener. Faptul că cel drag nu se arată dispus să îți spună ce se întâmplă cu adevărat nu face decât să te enerveze și mai tare. Oferă-i spațiu și va găsi negreșit puterea să se confeseze.

Gemeni

Tonus fizic și stare emoțională

Sâmbătă nu dai semne prea clare de osteneală, dar duminică nu îți dorești să faci nimic altceva decât să stai în pat și să îți aduni forțele pentru săptămâna care vine. Alocă-ți timpul necesar odihnei și nu îți programa angajamente sociale prea numeroase și obositoare în ultima zi a weekend-ului.

Bani și carieră

Nativii(ele) care lucrează în acest weekend, mai exact duminică, s-ar putea să nu fie atât de productivi(e) pe cât s-ar aștepta superiorii lor. Ba mai mult, din pricina oboselii, s-ar putea să fie destul de neglijenți(te) cu munca lor. Li se recomandă mai multă atenție la detalii decât de obicei.

Familie, prieteni și cuplu

Cu toate că ești destul de apatic(ă) în acest sfârșit de săptămână, tot găsești forța de a petrece timp de calitate cu persoana iubită. Cu excepția micilor tensiuni sâmbătă, vă bucurați însă de momente frumoase de care nu ați putut avea parte peste săptămână, când timpul nu vi le-a permis.

Rac

Tonus fizic și stare emoțională

Nivelul tău de energie este unul obișnuit pentru finele săptămânii în acest weekend, cu excepția zilei de duminică, atunci când astrele îți conferă efervescență și vitalitate. Să nu te mire așadar dacă tu ești promotorul activităților din aceste zile, invitându-i pe cei dragi la o plimbare prin parc, de exemplu.

Bani și carieră

În cazul în care ți-ai propus să faci câte ceva pe lângă casă, asigură-te că te consulți cu partenerul înainte să investești în ceva sau să schimbi unele politici gospodărești. S-ar putea să nu fie de acord cu ideile tale, atrăgându-ți critici pe baza faptului că nu i le-ai împărtășit.

Familie, prieteni și cuplu

Duminică, ar fi de dorit să nu le promiți prietenilor și persoanei iubite mai mult lucruri decât poți livra. Dar dacă le-ai spus că veți face ceva special, iar timpul nu îți permite, poate te gândești la o activitate care să vă aducă pe toți împreună. Vă va prinde bine.

Leu

Tonus fizic și stare emoțională

Nivelul tău de sensibilitate s-ar putea să fie mai ridicat decât de obicei sâmbăta aceasta. Unele vorbe, spuse la mânie probabil, pot ajunge să îți facă rău fizic și să te priveze de starea de bine de care aveai nevoie pentru a te bucura de timpul liber avut la dispoziție.

Bani și carieră

Aceia(ele) dintre voi care lucrează sâmbăta aceasta ar putea constata că puține lucruri merg conform planului. Unele neînțelegeri cu colegii de muncă sau defecțiuni ale aparaturii de la birou pot conduce la momente de tensiune care le afectează destul de mult randamentul. Li se recomandă să găsească modalități de adaptare.

Familie, prieteni și cuplu

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru ziua de duminică, află că astrele îți recomandă să o dedici partenerului și copiilor. O excursie undeva în apropiere de casă sau o ieșire în natură v-ar prinde foarte bine. Căutați așadar să profitați de vremea bună, optând pentru activități de recreere activă.

Fecioară

Tonus fizic și stare emoțională

Te trezești cu fața la cearșaf duminică și nu se întrevăd șanse prea mari de a ieși din această stare. Este clar că ai internalizat prea multă energie negativă în zilele care au trecut, dar dacă o externalizezi în acest mod, riști să creezi probleme și mai mari în jur.

Bani și carieră

Sâmbăta aceasta asigură-te că nu sari calul cu cheltuielile. Dacă ajungi la cumpărături, s-ar putea să nu-ți dai seama câte produse ai pus în coș până nu ajungi la casă. Propune-ți o sumă fixă de pragul căreia să nu treci în cazul în care ajungi la mall în această zi.

Familie, prieteni și cuplu

Momentele petrecute cu familia, mai ales cea de origine, ar trebui să fie prioritare pentru tine în acest sfârșit de săptămână. Dacă timpul nu îți permite să îi vizitezi sau să îi chemi pe la tine sâmbătă, gândește-te la ceva special pentru duminică. Vă va face bine tuturor timpul împreună.

Balanță

Tonus fizic și stare emoțională

Pare să nu te fi ostenit prea tare săptămâna aceasta, semn că stai destul de bine cu tonusul fizic și mental în următoarele zile. Cu excepția unor tensiuni în raport cu familia sâmbătă, care s-ar putea să îți afecteze nițel buna dispoziție, nu se întrevăd alte amenință pe acest plan.

Bani și carieră

Cheltuielile însă s-ar putea ține scai de tine. Dacă ai un buget fix în acest final de săptămână, este cu atât mai important să ai grijă cât lași la magazinele preferate dacă decizi să le treci pragul duminica aceasta. Caută așadar să nu te întinzi mai mult decât ți-e plapuma.

Familie, prieteni și cuplu

Menționam anterior faptul că planează sâmbătă riscul unor certuri. S-ar putea ca diferențele de viziune dintre tine și apropiați să își arate colții mai puternic decât de obicei. Concentrează-te mai degrabă pe chestiunile în care opiniile voastre converg. În caz contrar, cultivați prea multă vreme tensiuni care nu duc nicăieri.

Scorpion

Tonus fizic și stare emoțională

Atât sâmbătă, cât și duminică apar evenimente care se joacă cu starea ta de bine. În principiu, n-ai avea de ce să te plângi din acest punct de vedere, dar dacă te raportezi prea mult la trecut și alimentezi atmosfera încărcată dintre tine și partener, îți piere cheful de orice.

Bani și carieră

Duminica aceasta se pot ivi oportunități de suplimentare a veniturilor, fie prin intermediul faptul că faci ore suplimentare la serviciu ori grație unor activități extraprofesionale pe care le derulezi în această perioadă. Caută totuși să nu cheltuiești prea mult pentru că sunt alte lucruri în care să investești perioada aceasta.

Familie, prieteni și cuplu

Spuneam mai sus că nu te ocolesc discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Cu siguranță nu va fi vorba de altceva decât de niște eliberări de tensiuni acumulată în ultimele zile. Caută să îți faci timp pentru discuții așezate, care merg într-o direcție benefică relației tale cu partenerul de viață.

Săgetător

Tonus fizic și stare emoțională

În cazul tău, s-ar putea înregistra în acest sfârșit de săptămână, dar mai ales duminică, niște fluctuații de stare de spirit destul de contrastante. Cu siguranță există o cauză pentru care oscilezi atât de dramatic între momente de interiorizare și de exuberanță. Caută totuși să vezi ce ți se întâmplă.

Bani și carieră

Nativii(ele) acestui semn care sunt implicați(te) într-un proiect sau le derulează s-ar putea să nu aibă de ales decât să se înhame la unele cheltuieli destul de mari sâmbăta aceasta. În cazul altora, poate fi vorba de unele prierderi financiare rezultate din decizii pripite cu privire la planurile de viitor.

Familie, prieteni și cuplu

Astrele nu ne oferă prea multe informații cu privire la modul în care îți vei petrece weekend-ul cu familia și prietenii. Așadar, pare că primești mână liberă din partea lor să îți faci programul așa cum dorești, fără să riști apariția unor reproșuri din partea unei tabere sau a ceileilalte.

Capricorn

Tonus fizic și stare emoțională

Cu excepția zilei de duminică, în care riști să te rătăcești pe aleea amintirilor și să dezgropi lucruri care mai bine ar fi rămas de domeniul trecutului, nu te paște nicio amenințare la adresa tonusului fizic și mental bun de care te bucuri la finalul acestei săptămâni. Cultivă-le mai departe.

Bani și carieră

Aceia(lea) dintre voi care lucrează în acest weekend, dar mai ales sâmbătă, s-ar putea trezi că se contrează cu superiorii pe diverse teme, care mai de care mai neimportante. Trebuie să își dea seama la timp că riscă să își taie craca de sub picioare dacă continuă în acest fel.

Familie, prieteni și cuplu

Duminica aceasta, caută să îți împarți timpul echitabil între prieteni și cei dragi ai casei. S-ar putea să fi tot amânat întâlnirile cu cei dintâi, ceea ce riscă să creeze o ruptură între voi dacă o ții tot așa. Caută deci să îți faci suficient timp pentru ei zilele acestea.

Vărsător

Tonus fizic și stare emoțională

Sâmbăta aceasta s-ar putea să nu te surprindă în cea mai bună formă mentală. Ești foarte extenuat(ă), ai tendința să pui răul în fața și să te retragi înăuntru atunci când simți că lucrurile nu merg în direcția pe care ți-o dorești. Găsește o modalitate de eliberare de energia negativă.

Bani și carieră

Duminică, umărește să îți faci timp pentru planurile tale de viitor. Printr-un eveniment sau o întâlnire, ajungi să faci networking cu oameni care gândesc similar ție și care te pot ajuta să îți construiești planul perfect pentru a-ți îndeplini unele ambiții mai vechi. Ești pe direcția bună către ce-ți dorești.

Familie, prieteni și cuplu

Cu toate acestea, s-ar putea să îți fie destul de greu să îți faci timp suficient pentru familie. Este posibil să fi fost absent(ă) pe acest plan în ultima vreme, ceea ce conduce o o atmosferă distantă, gata-gata să explodeze, în raport cu familia. Găsește-ți timp în program pentru ei.

Pești

Tonus fizic și stare emoțională

Ceva din modul în care evoluează lucrurile sâmbăta aceasta îți hrănește unele temeri legate de viitor. Încearcă să le analizezi la rece pentru a-ți da seama dacă sunt fondate sau nu, dacă poți face ceva în privința lor sau trebuie să te pregătești pentru orice schimbare cu o atitudine potrivită.

Bani și carieră

Duminica aceasta poate fi benefică planului profesional. S-ar putea să fie vorba despre o întâlnire aranjată de astre cu un facto de decizie din compania în cadrul căruia activezi. S-ar putea ca, în urma acestei întrevederi, să primești mai multe oportunități de a te face remarcat(ă) așa cum se cuvine.

Familie, prieteni și cuplu

Diferențele de viziune dintre tine și frați/ surori ori prieteni vechi s-ar putea să iasă la iveală suficient de puternic duminica aceasta încât să conducă la unele certuri destul de aprige. Gândește-te însă dacă există vreo miză reală a acestor conflicte. Dacă vizează principii, nu te aștepta să le schimbe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi