Hoți travestiți, la Arad: Trei tineri deghizați în femei au tâlhărit un bărbat folosind electroșocuri – VIDEO

Publicat: 16 04. 2019, 13:03

This browser does not support the video element.

Polițiștii din Arad au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din oraș, că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie comisă în timpul nopții de duminică spre luni.

„Un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin”, arată anchetatorii.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii tâlhăriei sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei, purtând ciorapi plasă, peruci și machiaj, sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au bătut-o și deposedat-o de bunurile pe care le avea asupra sa.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați, marți, magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.