I-a furat banii soacrei, iar apoi a dispărut de acasă

Publicat: 25 11. 2012, 14:51
Actualizat: 28 09. 2018, 15:10

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din comuna suceveană Vama, este căutat de polițiști, fiind acuzat de către soacra sa că i-a furat 1.700 de euro și 450 de lei, iar apoi a dispărut și nu a ajuns nici acasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O femeie în vârstă de 45 de ani, din Vama, a reclamat Poliției că, joi, ginerele său i-a furat 1.700 de euro și 450 de lei.

Ea a spus că ginerele său a venit la ea și i-a cerut o ruletă pentru a face măsurători întrucât dorea să monteze geamuri. După ce i-a spus acestuia unde se află ruleta și-a văzut în continuare de treburile gospodărești.

Seara, femeia a aflat de la fiica ei că soțul nu i s-a întors acasă și nici nu l-a găsit prin comună, moment în care a realizat că acesta a furat-o și a constatat că îi lipsesc 1.700 de euro și 450 de lei dintr-un portofel pe care îl ținea în dulapul în care se afla și ruleta.

Suceveanca a reclamat Poliției că îl bănuiește de furt pe ginerele său care a căutat ruleta exact în dulapul unde se aflau și banii și mai ales că acesta a dispărut de acasă după ce i-a luat banii.

Polițiștii fac cercetări pentru prinderea bărbatului și recuperarea prejudiciului.