Ia uite ce PUMN îi dă lu’ ăsta mic în ficat! Rică și Vali, BĂTUȚI de polițiștii de la Locală Sector 3 după ce au prins PATRU PEȘTI în lacul IOR

Publicat: 12 09. 2018, 13:54

„Conducerea Direcției Generale de Poliție Locală a Sectorului 3 dezaprobă ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. Pentru lămurirea tuturor aspectelor care țin de producerea evenimentului vă informăm că a fost sesizată Comisia de Disciplină, care va verifica și va lua măsurile care se impun cu privire la faptele semnalate, în conformitate cu prevederile legale”, anunță Primăria Sectorului 3, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„Ia uite ce pumn i-a dat lu’ ăsta mic în ficat. Ia uite ce pumn i-a dat omul ăsta”, exclamă cel care filmează întreaga scenă.

În filmul respectiv se vede cum polițistul de la Locală Sector 3 îl lovește pe „făptaș”. Potrivit celui care a postat filmul pe Facebook, familia băiatului va depune plângere la poliție.

„Rică și Vali – doi dintre copiii din Deltă (Văcărești, n.red.) – au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR.

Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă. Dacă e cineva printre voi care ne poate consulta în legătură cu procedurile legale, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat.

Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea. Doar că pumnul ăla dat de brută în copil (la secunda nouă) e, de fapt, realitatea noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să mai trăim în statul ăsta devastat.

Tot pumn e și ăla când te duci la instituții de stat și stai cu orele la cozi, scatoalcă e și când te infectează bacteriile în spital, când cade acoperișul școlii peste copil sau când îți iei jet paralizant de la jandarm. Niciodată n-am fost mai dezamăgit de locul în care trăiesc”, a scris utilizatorul pe Facebook.