Ilfov: Un glonț tras de polițiști spre mașina unui suspect a ricoșat în parbrizul altui autoturism

Publicat: 25 01. 2013, 16:57
Actualizat: 21 03. 2019, 09:04

Un glonț tras de polițiști spre o mașină condusă de un bărbat care refuzase să oprească la semnalele agenților a ricoșat în parbrizul unui alt automobil, fără ca șoferul acestuia să fie rănit, informează,vineri, oficiali din Poliția Ilfov, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, Claudia Burada, incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 14.00, când polițiștii din Brănești au făcut semn să tragă pe dreapta șoferului unui autoturism despre care existau informații că nu are permis de conducere. Pentru că acesta nu a oprit, anchetatorii au pornit în urmărirea mașinii, iar la un moment dat au tras trei focuri de armă în direcția pneurilor.

Unul dintre gloanțe a ricoșat din asfalt și a lovit parbrizul unei alte mașini, fără ca șoferul să fie rănit.

„S-a deschis o anchetă, iar șoferul al cărui autoturism a fost atins de glonț a fost audiat în calitate de martor și a primit o dovadă, pentru a putea să-și repare mașina”, a spus Claudia Burada.

Autoturismul urmărit a fost găsit parcat în fața casei bărbatului suspectat că a condus fără permis și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.