Ilie Năstase este numit „golan” de un politician PMP, după ce a aruncat un pahar de cafea pe afișul lui Traian Băsescu: „Ești nebun, Iliuță”- VIDEO

Publicat: 23 04. 2019, 11:55

În imagini se observă cum Ilie Năstase care avea un pahar de cafea în mână s-a apropiat de un panou cu fotografia lui Traian Băsescu. Cel care îl filma se aude spunând: „Ești nebun Iliuță! Te filmez!” În acel moment, fostul tensimen a luat o gură de cafea, apoi a vărsat băutura pe fotografia lui Băsescu. Imaginile au apărut pe internet și au generat critici din partea membrilor PMP.

„NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare!  Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decență, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii. PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris pe Facebook președintele PMP București Cristian Petrescu.

 Ulterior, Petrescu a redistribuit postarea, adăugând hashtag-ul #IlieGolănie și descrierea „Unde poate ajunge degradarea umană”. 

Ilie Năstase deschide lista UNPR la alegerile Europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai, în timp ce Traian Băsescu este primul pe lista PMP.