Iliescu: La șefia PSD va candida și un lider de organizație din Dorohoi, îi prezint dosarul în CExN

Publicat: 16 02. 2012, 10:09
Actualizat: 25 02. 2012, 17:41
Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, că a primit o scrisoare de la "un băiat din Dorohoi", președinte de organizație locală, care îi solicită să îi prezinte candidatura la șefia PSD, în ședința CExN, el precizând că acesta are și recomandarea primarului PSD.

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, căa primit o scrisoare de la „un băiat din Dorohoi”, președinte deorganizație locală, care îi solicită să îi prezinte candidatura lașefia PSD, în ședința CExN, el precizând că acesta are șirecomandarea primarului PSD.

Întrebat cum comentează candidatura lui Radu Mazăre la șefiaPSD, Iliescu a precizat: „Am și eu una, de la Dorohoi. Am primit oscrisoare de la un băiat din Dorohoi, președinte de organizațielocală, recomandat și de primarul orașului. O să o prezint aici (laCExN, n.r.)”.

Iliescu a precizat că social-democratul care i-a solicitat să îiprezinte candidatura în CExN este „un băiat tânăr, de laBotoșani”.

„Nu e glumă, omul oficial trimite candidatura și are confirmareaprimarului PSD. Deci lista este deschisă”, a spus Iliescu.

Mediafax