Imagini incredibile cu polițiștii atacați cu coasa în județul Dâmbovița: Dacă vrea domnul Antofie degetele la cei doi milițieni ai săi, să apeleze la mine le țin degetele la gheață

Publicat: 10 08. 2020, 18:06
Actualizat: 10 08. 2020, 19:01

Filmare incredibilă de la locul conflictului dintre polițiști și agresorii din comuna Văcărești, județul Dâmbovița. Sunt imagini cu momentul în care oamenii legii primesc primul ajutor după ce au fost atacați cu o coasă în cursul unei intervenții în localitatea dâmbovițeană, în urma unei sesizări la 112 cu privire la atacul unui bărbat în stare de ebrietate.

Aseară în comuna Văcărești, județ Dâmbovița. Dacă vrea domnul Antofie degetele la cei doi milițieni ai săi, să apeleze la mine, le țin degetele la gheață, scrie Dragoș Turku Dragoș, care a filmat momentele când cei doi polițiști primesc primul ajutor după ce agresorul le-a secționat degetele cu o coasă. 

 

Având în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a tras un foc de armă către agresor. În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior, de către agentul de poliție.

Polițiștii, atacați cu o coasă de agresor

Agresorii au fost transportați la spital. Cei doi polițiști au suferit mai multe răni. Și aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe forțe de poliție și SAS.

Unul dintre agresorii polițistului a fost împușcat în abdomen, celălalt în picior

Unul dintre agresorii polițistului se află în stare gravă. A fost împușcat în abdomen, celălalt în picior. Polițiștii au degetele tăiate.

În ultima vreme, numărul scandalurilor cu agresiuni îndreptate împotriva polițiștilor a crescut

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, a explicat recent la Gândul Live, că arma din dotare a unui polițist care a intervenit la scandalul din iunie din Gorj, s-a blocat. În plus, spune Coarnă, polițiștii români au fost instruiți, după tensiunile din cazul George Floyd din SUA, să acționeze cu atenție sporită pentru aplanarea acestui tip de conflict.