(VIDEO) Imagini la scurt timp după ce Tavy Puștiu a murit în teribilul accident. Cum a reacționat soția celebrului manelist te lasă fară cuvinte / Martor: Imediat vine. Stai calmă, stai calmă. Respiră…

Publicat: 18 08. 2020, 12:30
Actualizat: 18 08. 2020, 12:43

La scurt timp după ce s-a produs teribilul accident din Ploiești în care Tavy Puștiu și-a pierdut viața, a fost filmat momentul care arată disperarea soției bărbatului. Fata, aflată la volanul mașinii care a fost spulberată de tren, e internată în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, fiind conștientă.

Videoclipul a fost realizat la doar cinci minute după ce Tavy Puștiu și-a pierdut viața în cumplitul accident, după ce un tren a spulberat mașina în care se afla alături de soția lui.

Câțiva dintre oamenii care se aflau la locul accidentului au observat cum a reacționat soția manelistului când a realizat că bărbatul a decedat.

Unul dintre martorii care se afla lângă soția lui Tavy Puștiu a încercat să o liniștească și i-a spus: „Hai, că imediat vine… Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră…”.

Monica, în vârstă de 24 de ani, îl privea cu neputință pe soțui ei care s-a stins din viața chiar lângă ea.

În imagini se poate observa cum martorii încearcă să îi scoată pe cei doi din autoturism, iar apoi iși dau seama că este Tavy: „E Tavy ăsta mă? E Tavy!”, spune cineva.

„Nu-l mișca. Adu ceva să lucrăm aici, la baterie. Nu-l mișca, doamna este asistentă, auzi”, spune unul dintre cei strânși în jurul mașinii.

„S-ar putea să fie lovit la coloană, lăsați-l un pic. Dați-vă..”, spune femeia care este asistentă.

În ce stare se află soția lui Tavy Puștiu

Soția lăutarului Tavy Puștiu, aflată la volanul mașinii, care a fost spulberată de tren, se află internată în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, fiind conștientă.

Accidentul, petrecut pe 15 august și care a fost transmis live și pe Facebook, a avut loc la o trecere de cale ferată din apropierea Gării de Nord de o garnitură care venea de la Măneciu și se îndrepta spre Ploiești Sud.

În urma impactului, mașina a fost târâtă aproape 200 de metri pe linia ferată, iar Tavy Puștiu a murit pe loc, soția sa  fiind grav rănită.