Imagini tulburătoare surprinse imediat după prăbușirea elicopterului SMURD

Publicat: 16 12. 2014, 16:56

Mai multe persoane au fost martore la accidentul aviatic petrecut ieri în lacul Siutghiol, din Constanța. Potrivit acestora, după prăbușire, medicul Laura Vizireanu nu a fost singura supraviețuitoare. Pilotul sau copilotul ar fi supraviețuit și el. Dovadă stă o înregistrate pe care aceștia au dat-o publicității, potrivit Digi 24.

Din imagini se poate auzi cum unul dintre membrii echipajului ce se afla la bordul elicopterului SMURD striga după ajutor. Persoanele aflate pe mal l-au încurajat pe supraviețuitor să reziste, spunându-i că au chemat ajutoarele.

Din păcate, bărbatul nu a mai supraviețuit. În momentul în care salvatorii au ajuns la victime, Laura Vizireanu a fost prima persoană scoasă din apă, aceasta fiind resuscitată timp de mai bine de 45 de minute. Medicul a decedat la spital la câteva ore de la accidentul aviatic.

Patru oameni și-au pierdut ieri viața în urma tragicului accident aviatic în apele lacului Siutghiol, din județul Constanța. Este vorba de pilotul Petre Corneliu Cătuneanu (47 de ani), căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel (42 de ani), medicul Laura Vizireanu (39 de ani) și asistenta medicală Gabriela Camelia Harton (38 de ani). Toți patru se întorseseră de la Spitalul Județean Constanța, unde au lăsat o pacientă, în vârstă de 79 de ani.

Primul echipaj de salvare a ajuns la locul accidentului la 15 minute de la primirea apelului la 112.