IMAGINI VIDEO SENZAȚIONALE! Cum se face testul de coronavirus. O româncă din Italia a filmat totul – VIDEO

Publicat: 15 03. 2020, 21:53
Actualizat: 15 03. 2020, 21:54
Sursă FOTO: captură cancan.ro

Italia este cel mai afectat stat la nivel european de noul coronavirus COVID-19, urmat de Spania, unde în cursul zilei de duminică au decedat peste 300 de oameni.

O româncă din Italia a transmis în mod exclusiv pentru CanCan un videoclip în care se poate observa cum medicii efetuează testele de coronavirus pe pacienți.

În imagini se oate observa cum o femeie este așezată pe scaun și poartă mască medicală iar un medic îmbrăcat în costum special de protecție îi face o radiografie.

Rezultatul radiografie va stabili probabil dacă femeia este infectată sau nu cu noul coronavirus COVID-19.

Videoclipul poate fi vizionat aici.

Situația din Italia este una gravă deoarece sistemul medical deja începe să nu mai facă față numărului ridicat de cazuri de infectare.

Christian Salaroli, anestezist la un spital din Bergamo, a povestit într-un interviu devenit viral după ce a fost publicat luni în Corriere della Sera, în care sunt prezentate scene de triaj desprinse parcă din vreme de război, în care pacienţi vârstnici au trebuit să fie lăsaţi deoparte: „Alegerea este făcută într-o camere de urgenţe folosită pentru evenimente de masă, în care intră doar pacienţii cu COVID-19. Dacă o persoană are între 80 şi 95 de ani şi insuficienţă respiratorie severă, probabil nu va supravieţui”.