Bianca Drăgușanu, în EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL: „Îmi pare rău pentru Alex”

Publicat: 11 11. 2020, 13:56
Actualizat: 11 11. 2020, 13:57
Bianca Drăgușanu, în EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL: „Îmi pare rău pentru Alex” / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/BDragusanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încă formează un cuplu din punct de vedere legal, chiar dacă relația lor de iubire traversează o perioadă dificilă. Din Dubai, acolo unde a plecat într-o mini-vacanță, vedeta a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL despre problemele cu legea pe care le are Alex Bodi.

„Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, convinsă că se va dovedi nevinovăția lui Alex Bodi

Fără să intre prea mult în subiect, Bianca Drăgușanu a ținut doar să își exprime regretul față de neplăcerile pe care le are soțul ei. Totodată, frumoasa blondă ține să precizeze că în curând se va dovedi faptul că Alex Bodi este nevinovat. „A ieșit de fiecare dată din orice situație”, întărește cele afirmate Bianca Drăgușanu.

Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație.

Îmi pare rău, încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Gândul.