În atenția șoferilor: Trafic restricționat pe Autostrada București – Pitești până la 1 august

Publicat: 17 07. 2019, 18:23

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe Autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 36, pe sensul de mers către București, în zona localității Căscioarele, județul Giurgiu, sunt impuse restricții de trafic pe prima bandă și pe cea de urgență, pentru executarea unor lucrări la podul peste râul Argeș.

Polițiștii anunță că traficul pe banda a doua a autostrăzii a fost reluat, după ce în această zonă lucrările au fost finalizate.

Astfel, potrivit Infotrafic, pe sensul de mers Pitești-București se circulă doar pe banda a doua, cu restricție de viteză de 80 km/h, iar lucrările se estimează că vor fi terminate în 1 august.

„Având în vedere că de obicei valorile de trafic sunt ridicate în această zonă ca urmare a lucrărilor efectuate, recomandăm conducătorilor auto să păstreze distanța de siguranță dintre autovehicule, să semnalizeze din timp schimbarea benzii de rulare și să adopte o atitudine preventivă la volan, pentru a nu fi implicați în producerea de accidente rutiere”, mai spun reprezentanții Centrului Infotrafic.