În Gazeta Sporturilor Geoană laudă tăria Doinei Cornea de a spune lucrurilor pe nume încă de pe vremea lui Ion Iliescu

Publicat: 16 02. 2012, 10:02
Actualizat: 16 02. 2012, 18:37
Mircea Geoană a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, din care o porțiune e postată pe blogul lui Cătălin Tolontan, că Doina Cornea a avut întotdeauna curajul și tăria de a spune lucrurile pe nume, făcând inclusiv afirmații care au deranjat PSD când Iliescu era președinte.

Mircea Geoană a declarat într-un interviu acordat GazeteiSporturilor, din care o porțiune e postată pe blogul lui CătălinTolontan, că Doina Cornea a avut întotdeauna curajul și tăria de aspune lucrurile pe nume, făcând inclusiv afirmații care au deranjatPSD când Iliescu era președinte.
Întrebat ce calități umane găsește în Doina Cornea, Mircea Geoanărăspunde: „În primul rând curajul. Să fii înainte de 1989 împotrivalui Ceaușescu înseamnă foarte mult curaj. După ’89 au apărut foartemulți viteji. Curajul și tăria de a spune lucrurile pe nume.Inclusiv lucruri care nu ne-au convenit nouă, cei de la PSD. DoamnaCornea a fost un ardent adversar al partidului nostru pe vremeacând domnul Iliescu era președinte”.

Citește maimulte despre laudele aduse Doinei Cornea deMircea Geoană în Gazeta Sporturilor pewww.mediafax.ro