Încă un candidat la funcția de secretar general al Tineretului PDL

Publicat: 15 02. 2012, 11:56
Actualizat: 22 03. 2012, 08:07
Cosmin Petruț, președinte executiv la Organizația de Tineret a PDL Dolj, este al treilea candidat la funcția de secretar general al OTPDL, post pentru care s-au mai înscris în cursă Elena Băsescu și Bogdan Boza.

Cosmin Petruț, președinte executiv la Organizația de Tineret a PDL Dolj, este al treilea candidat la funcția de secretar general al OTPDL, post pentru care s-au mai înscris în cursă Elena Băsescu și Bogdan Boza. Termenul pentru depunerea candidaturilor la această funcție a expirat vineri.

Bogdan Boza, membru PDL Sector 1, și-a despus, vineri, candidatura la funcția de secretar general al OTPDL, el precizând că, atât timp cât se vor vota persoane, nu proiecte, partidul va avea avea parte de "dinastii" și "înscăunări".

Astfel, în 23 februarie va avea loc Convenția Națională a tinerilor democrat-liberali, în cadrul căreia se vor desemna președintele organizației, cei doi prim-vicepreședinți și președintele Comisiei de etică și litigii a OTPDL. În 24 februarie se va organiza Consiliul Național de Coordonare a OTPDL, pentru a se desemna secretarul general al organizației, vicepreședinții și secretarii executivi.