Incendiu la o şcoală din Alba. Zeci de elevi şi profesori au fost evacuaţi (VIDEO)

Publicat: 29 10. 2020, 12:52
Actualizat: 29 10. 2020, 12:53

This browser does not support the video element.

Un incendiu puternic a izbucnit la o Școală Gimnazială localitatea Sâncel, judeţul Alba. Zeci de elevi şi profesori au fost evacuaţi.

Incendiul a izbucnit joi la şcoala din Sâncel, o clădire cu două etaje.

Când a izbucnit incendiul, în şcoală se aflau 40 de elevi, 5 cadre didactice şi 2 cadre auxiliare. Toate persoanele au fost evacuate, fără probleme medicale.

Flăcările se manifestă pe 800 de metri pătraţi, în mai multe săli de clasă şi la nivelul acoperişului/podului, cu degajări mari de fum.

Pentru stingerea incendiului, pompierii acţionează cu 5 echipaje de stingere şi 1 autoscară.

Explozie puternică într-un bloc din centrul Galațiului. Mai multe apartamente, distruse / Cinci persoane au fost rănite

O explozie puternică a avut loc într-un bloc din centrul oraşului Galaţi. Mai multe apartamente au fost distruse, iar cinci oameni au fost răniți. De asemenea, 20 de persoane au fost evacuate și alte 30 s-au autoevacuat din clădirea cu patru etaje.

Explozia a avut loc joi şi a fost provocată de o scurgere de gaze. Pompierii au acționat cu două mașini de stingere și două ambulanțe SMURD.

În urma evenimentului, patru persoane au fost asistate medical la fața locului, iar o altă victimă a fost transportată la spital cu arsuri pe 50% din suprafața corpului.

Deflagraţia a provocat pagube importante, fiind afectate mai multe apartamente şi spaţii comune din imobil. Persoanele care locuiesc în blocul afectat au ieşit în stradă imediat după producerea exploziei.