Incendiu puternic în Caraş-Severin. Două persoane fără adăpost, transportate la spital

Publicat: 06 09. 2021, 10:27
Actualizat: 06 09. 2021, 10:28

Un incendiu s-a produs luni la o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic „Traian Doda”, din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin. Două persoane, o femeie de 45 de ani și un tânăr de 21 de ani, au suferit arsuri grave.

Incendiul a izbucnit luni dimineaţă, în jurul orei 04.00, într-o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic „Traian Doda”, din Caransebeş.

Potrivit ISU Caraş-Severin, incendiul s-a manifestat la casa scării, la intrarea in imobil, unde erau depozitate mai multe deşeuri textile.

În urma incendiului, două persoane, fără adăpost, respectiv o femeie, de aproximativ 45 ani care se afla in interior, şi un bărbat, de aproximativ 21 ani, care a ajutat-o să iasă afară, au suferit arsuri grave.

Femeia a a suferit arsuri de gradele II, III şi IV pe 95% din suprafaţa corpului, iar tânărul a suferit arsuri de gradul I la nivelul picioarelor.

Ambele victime au fost transportate la CPU Caransebeş, iar luni dimineaţa femeia a fost preluată de un elicopter SMURD şi transferată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Cauza probabilă a incendiului a fost, cel mai probabil, o ţigară nestinsă.

Au ars şi două uşi de lemn, un pat şi saltele.