Incendiu violent la o hală din București. Există pericol de explozie. FOTO și VIDEO

Publicat: 22 09. 2017, 14:43
Actualizat: 26 03. 2019, 05:06

This browser does not support the video element.

UPDATE: Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au verificat spațiile halei cu băuturi alcoolice în care a izbucnit incendiul, vineri, nefiind identificate persoane surprinse înăuntru, potrivit reprezentanților instituției. Incendiul nu a fost încă lichidat, la ora transmiterii știrii înregistrându-se în continuare mici focare.

 Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu a izbucnit, vineri, la o hală de băuturi alcoolice pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în zonă existând degajări foarte mari de fum. 

Suprafața estimată a fi afectată este de 2.000 de metri pătrați și, din informațiile preliminare, este posibil să fie butelii de oxigen în interiorul depozitului. Potrivit ISU București-Ilfov, ard cauciucuri, paleți și sticle de vin pe aproximativ 1.000 mp, incendiul a fost localizat, nefiind posibilități de propagare.

La fața locului, au fost trimise șapte autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare și o autoscară.