Incendiul de la „Matei Balș”. Bilanțul persoanelor decedate ajunge la 19!

Publicat: 11 02. 2021, 13:03
Actualizat: 11 02. 2021, 13:07
Incendiul de la „Matei Balș”. Bilanțul persoanelor decedate ajunge la 19! / Sursă FOTO: Andreea Alexandru - Mediafax Foto

Ministerul Sănătrății anunță că o altă persoană care se afla internată în pavilionul de la INBI „Matei Balș”, în care a avut loc incendiul, a decedat. Astfel, numărul persoanelor decedate care se aflau în pavilionul respectiv a ajuns la 19. 

Ministerul Sănătății a fost informat joi, 11 februarie, despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, a nouăsprezecea victimă a incendiului de la „Matei Balș”

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta afecțiuni asociate. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Ministerul Sănătăţii a fost informat miercuri despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Bucureşti. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta afecţiuni asociate.

Încă un pacient internat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în momentul incendiului a murit. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani. Acesta este al 17-lea deces. Ministerul Sănătăţii a fost informat marţi despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din Bucureşti. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta multiple afecţiuni asociate.