INCIDENT la OSCAR: Rami Malek A CĂZUT de pe scenă după ce a primit premiul pentru CEL MAI BUN ACTOR

Publicat: 25 02. 2019, 18:55
Actualizat: 25 03. 2019, 19:11

Actorul Rami Malek a căzut de pe scena Oscarurilor imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun actor și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Actorul Rami Malek a primit distincția pentru cel mai bun actor la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar și a susținut un discurs care a însuflețit sala, dar la coborârea de pe scenă, artistul s-a împiedicat și s-a prăbușit sub privirile uluite ale celor prezenți.

„Actorul a făcut tot ce a putut să își salveze trofeul. Când a lovit podeaua, Malek a părut surprins, iar cei din jur l-au ajutat să se ridice. A fost chemată salvarea pentru a-l trata pe actor”, arată o sursă citată de Vanity Fair.

Vedeta și-a revenit destul de repede astfel încât, în culise a reușit să se adreseze și celor care nu au fost de acord cu triumful său: „Nu cred că, din punctul de vedere al criticilor, decizia a fost unanimă, dar țin cont de tot ce ați scris. De când eram mic, citesc și învăț foarte mult din critica de film. Așa că oricum, încă vă apreciez foarte mult”.

Nominalizat în cinci categorii, „Bohemian Rhapsody”, de Bryan Singer și Dexter Fletcher, a primit cele mai multe trofee la gala Oscar 2019, patru, printre care și cel pentru cel mai bun actor în rol principal, Rami Malek. „Bohemian Rhapsody” a devenit, în decembrie 2018, filmul biografic muzical cu cele mai mari încasări din istorie, după ce a depășit pragul de 600 de milioane de dolari, la mai puțin de două luni de la lansare. Producția care urmărește cariera trupei britanice Queen a fost lansată pe 18 octombrie 2018, având parte de cronici amestecate, dar a fost lăudată interpretarea lui Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

De altfel, în ianuarie, filmul a primit premiul Globul de Aur pentru cea mai bună dramă, dar și pe cel pentru cel mai bun rol principal masculin.

Cea de-a 91-a ediție a galei Oscar, a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.