Incident la stația de metrou Universitate: O bucată de geam a cazut pe un călător aflat pe scările rulante / Reacția Metrorex

Publicat: 22 11. 2019, 18:57

„A cedat o bucată de cornier care susținea tavanul fals din sticlă”, a precizat sursa citată.

ISU precizează că este vorba de un barbat de 47 de ani, aflat in zona scarilor rulante, care a fost lovit la nivelul capului de elemente de constructie cazute din plafon. A fost transportat la Spitalul Universitar in stare de constienta.

A intervenit un echipaj SMURD.

Metrorex, după ce un geam din tavan a căzut peste un călător: Se va constitui comisie

Metrorex anunță că se va constitui o comisie după ce, vineri seară, un geam din plafonul tavanului a căzut, la stația Universitate, peste un călător și l-a lovit în cap. Acesta a fost dus la Spitalul Universitar pentru îngrijiri.

Metrorex informează că vineri, la ora 16:53, în stația de metrou Universitate în timpul accesului dinspre Pasajul Universitate către peron, un călător a fost accidentat de un geam căzut din plafonul tavanului.

Echipajul SMURD a sosit imediat la față locului pentru a acorda primul ajutor.

„Călătorul accidentat a fost găsit în stare conștientă, cu o plagă ușoară la nivelul capului și a fost transportat la Spitalul Universitar. În urmă acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex, se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, anunță Metrorex.