Incident la un spital de psihiatrie din Capitală. Un bărbat internat a rănit o infirmieră și alți doi pacienți

Publicat: 08 04. 2017, 14:40
Actualizat: 14 04. 2017, 15:19

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost prezentat de către Poliția Capitalei, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, la Camera de Gardă a Spitalului Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia în jurul orei 10.00, potrivit directorului medical al Spitalului „Alexandru Obregia”, Adela Ciobanu. Aceasta a precizat, pentru Mediafax, că s-a decis internarea nonvoluntară a bărbatului, agresorul rămânând sub supravegherea medicilor de gardă. El va fi evaluat de o comisie de diagnostic și tratament, dar și de comisia de internare nonvoluntară, medicii urmând să stabilească dacă va fi necesară internarea bărbatului în una din secțiile unității sanitare.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Alexandru Obregia” din Capitală, potrivit sursei citate.

Agresorul este un bărbat în vârstă de 43 de ani, cunoscut ca având probleme psihice, care fusese internat la Spitalul Bagdasar Arseni din București pentru o intervenție chirurgicală.

Cu ajutorul unui obiect artizanal încropit, bărbatul a rănit o infirmieră în zona mâinii, un pacient în zona spatelui și o altă pacientă la nivelul pieptului, cei trei suferind răni ușoare.

Cazul este cercetat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Române, urmând să se stabilească ce măsuri vor fi luate împotriva bărbatului.