Incident șocant într-un liceu din Germania! Un elev de 17 ani și-a omorât profesoara cu mai multe lovituri de cuțit

Publicat: 11 01. 2023, 13:23
Sursă Foto - Bild

Tragedie petrecută marți după-amiază la un liceu cu profil tehnic din Münsterland, Germania, unde un elev de 17 ani a omorât o profesoară de 55 de ani chiar în sala de clasă. Crima a avut loc în jurul orei prânzului, după orele de curs, potrivit Bild.

Elevul s-a întors la școală în cursul după-amiezii, a găsit-o pe profesoară singură în clasă și a înjunghiat-o cu un cuțit.

„Investigațiile sunt încă la început. În prezent, nu este clar dacă suspectul a acționat din cauza problemelor școlare, din motive personale sau din cauza unor probleme psihice”, a declarat procurorul-șef Martin Botzenhardt.

Elevul, care tocmai fusese propus pentru exmatriculare, s-a întors la colegiu marți după-amiază, după ce terminase cursurile, și a căutat-o pe profesoara pe care o considera vinovată pentru situația sa școlară.

Când a găsit-o în sala de clasă, a urmat atacul fatal.

După ce și-a omorât profesoara, a sunat la poliție

Femeia în vârstă de 55 de ani era singură în acel moment.

La ora 14.51, însuși atacatorul a alertat poliția, iar la scurt timp, un elicopter de salvare a aterizat în fața clădirii școlii de lângă gara Ibbenbüren, dar orice ajutor a venit prea târziu.

Profesoara fusese înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit, potrivit Bild.

Când au sosit polițiștii, elevul a fost arestat fără a opune rezistență. El se află în prezent la secția de poliție din Ibbenbüren și nu a fost încă audiat.

De asemenea, o comisie de omucideri din cadrul poliției din Münster a preluat ancheta, iar tehnicienii criminaliști au cules probe în sala de clasă.