INCONȘTIENȚĂ. Tată reținut de polițiști după ce a postat imagini video cu fiul lui de doar 13 ani în timp ce conducea o mașină

Publicat: 19 05. 2020, 20:03
Actualizat: 19 05. 2020, 20:05

Un bărbat de 34 de ani din Reghin, Mureș, a fost reținut după ce l-a lăsat pe fiul lui, un minor, de 13 ani, să conducă o mașină, deși nu deține permis de conducere.

Urmare a unor informații apărute în spațiul public, cu privire la anumite imagini video, postate pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Reghin s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 18 mai a.c, în jurul orei 20.45, pe strada Gării din municipiul Reghin, un minor, de 13 ani, din aceeași localitate ar fi condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Din cercetări, a reieșit faptul că minorului i-ar fi fost încredințat autoturismul în cauză, de către tatăl acestuia, de 34 de ani, pasager în autoturism.

În baza probatoriului administrat, la data de 19 mai a.c., față de bărbatul de 34 de ani, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.