ÎNFIORĂTOR. Un preot fumător de marijuana a decapitat un alt bărbat, pentru a scăpa de pandemia de coronavirus: „Așa mi-a ordonat zeița…”

Publicat: 29 05. 2020, 16:23
ÎNFIORĂTOR. Un preot fumător de marijuana a decapitat un alt bărbat, pentru a scăpa de pandemia de coronavirus: „Așa mi-a ordonat zeița...”

Evul Mediu în India. Un preot în vârstă de 70 de ani a decapitat un bărbat, pe care l-a considerat un „sacrificiu uman”, care ar putea duce la stârpirea epidemiei de coronavirus.

Sansari Ojha din Templul Brahmani Dei a fost arestat de poliția din Narasinghpur, în Cuttack, după ce i-a tăiat capul unui bărbat de 52 de ani, pe nume Saroj Kumar Pradhan, transmite Daily Mail.

Preotul din Bandhahuda, Odisha, l-a ucis pe individ pentru a aduce sacrificiu unei zeițe, a declarat criminalul.

Acesta l-a decapitat pe Pradhan cu un topor, în mijlocul nopții, pe altarul templului, după o ceartă aprinsă. Cum era de așteptat, victima a murit pe loc, în urma traumatismului deosebit de violent.

Preotul a fumat marijuana și l-a decapitat pe bărbatul de 57 de ani

Poliția a precizat că Ojha era foarte beat în momentul reținerii și s-a predat de bunăvoie. Criminalul a spus că o zeiță i-a ordonat să-l ucidă pe bărbat, aducându-i un sacrificiu uman, pentru a combate epidemia de coronavirus.

„Pentru a mulțumi zeitatea, acesta l-a decapitat pe bărbat”, a declarat un oficial al poliției indiene. Ambii bărbați au fumat marijuana înainte de atacul fulgerător.

Preotul se afla într-un scandal continuu cu respectiva victimă, pe subiectul unei culturi de mango din Bandhahuda.

India a înregistrat până acum 5.000 de decese cauzate de coronavirus, iar numărul infecțiilor a ajuns la 167.442.

Un alt indian și-a tăiat limba și a oferit-o „zeilor”, pentru a scăpa de coronavirus

Un tânăr din India și-a tăiat limba, pentru a o oferi „ofrandă” zeilor, în speranța că va opri pandemia de coronavirus.

Vivek Sharma, în vârstă de 24 de ani, a fost dus de urgență la spital, duminică, după ce martorii l-au descoperit inconștient, cu limba în mână, în Suigam, un cartier din Taluka Banaskantha, Gujarat, informează metro.co.uk.

Sculptorul în piatră a declarat că a devenit frustrat de coroanvirus și carantină, deoarece nu mai putea merge acasă, în Morena, Madya Pradesh.

După ce a lucrat două luni la extinderea templului Bhavani Mata din Suigam, bărbatul le-a zis colegilor că pleacă la piață. Acesta nu s-a mai întors și fratele său l-a sunat pe telefon, dar i-a răspuns un străin, care i-a zis că Vivek și-a tăiat limba la templul Nadeshwari.

Tânărul a fost dus la spitalul din Tharad, dar medicii nu au reușit să-i reatașeze limba.