Infotrafic: Circulația este întreruptă pe DN 57, în Caraș Severin și Timiș

Publicat: 15 12. 2012, 09:57
Actualizat: 03 07. 2013, 20:51
Centrul Infotrafic informează că sâmbătă, din cauza viscolului care a spulberat zăpada pe partea carosabilă, circulația este întreruptă pe DN57, pe trei porțiuni: Coronini - Moldova Veche, Nicolinț - Oravița (județul Caraș-Severin) și Lățunaș - Moravița (județul Timiș).

Centrul Infotrafic informează că sâmbătă, din cauza viscolului care a spulberat zăpada pe partea carosabilă, circulația este întreruptă pe DN57, pe trei porțiuni: Coronini – Moldova Veche, Nicolinț – Oravița (județul Caraș-Severin) și Lățunaș – Moravița (județul Timiș).

Se estimează că pe tronsonul Lățunaș – Moravița circulația va fi reluată în jurul prânzului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând cu ora 8:00, în județul Mehedinți, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN6, la kilometrul 294, la ieșirea din Strehaia către Drobeta-Turnu Severin. Timp de aproximativ o oră și jumătate circulația autoturismelor s-a desfășurat îngreunat, alternativ, iar traficul greu a fost întrerupt din cauza unei semiremorci care s-a desprins de capul tractor, în timp ce ansamblul de vehicule ieșea dintr-o parcare.

Pe lângă informarea meteo referitoare la ger și intensificări ale vântului, care este în vigoare până sâmbătă, la ora 18.00, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting, valabilă până la ora 11.30, conform căreia pe arii extinse din județele Ialomița și Călărași, inclusiv pe drumurile naționale din aceste județe și pe autostrada A2, ceața va determina scăderea vizibilității, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Și în județul Giurgiu ceața reduce vizibilitatea, pe alocuri chiar sub 50 de metri. Tot în acest județ se circulă în condiții de aglomerație pe DN6 București – Alexandria, pe segmentul Mihăilești – Ghimpați, lucru care se întâmplă în fiecare an înainte de Crăciun, când numeroși automobiliști bucureșteni se îndreaptă către județele Giurgiu, Teleorman și Olt pentru a achiziționa diverse produse alimentare, în special carne de porc.