Înjunghiat pentru că s-a băgat în față la coada de la o șaormerie. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Publicat: 01 06. 2014, 09:48
Actualizat: 22 03. 2019, 07:08

Un boxer minor din Timișoara a ajuns în stare critică la spital după ce a fost înjunghiat pe stradă. Agresorii i-au perforat un plămân pentru că băiatul s-ar fi băgat în față la o șaormerie, spun martorii, potrivit Știrilor ProTV.

După ce a fost lovit, victima a trecut strada și a cerut ajutorul trecătorilor. Și-a dat jos bluza, iar un militar din apropiere a recunoscut imediat gravitatea rănilor sale. Omul a aplicat presiune pe plagă și a continuat să-i acorde primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD. Scena a fost surprinsă de camere de luat vederi ale unei clădiri din zonă.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului. La scurt timp, l-au identificat pe făptaș, un tânăr de 19 ani. El va fi cercetat pentru pentru loviri și alte violență și riscă până la cinci ani de închisoare. Polițiștii sunt în căutarea vinovatului care nu a fost încă prins.

Ajunsă la spital, victima a fost operată de urgență și se află în prezent în stare critică.

„Este o complicație destul de severă. Plaga este penetrantă. Există riscuri. Este un băiat destul de tânăr”, a explicat Adriana Glavniceanu, purtător de cuvând la Spitalul Municipal Timișoara.